Nový
  • Xiaomi Mi TV Stick 4K

Xiaomi Mi TV Stick 4K

Katalogové číslo: 10024562


Stav zboží: Nový
Distribuce: EU
Záruka: 24 měsíců (IČ: 12 měsíců)

Naše cena

  • 999 Kč

  • 826 Kč bez DPH


Doporučené příslušenství pro dokoupení

MiLi Skinmate Smart UV Detector
Stav: Nový
MiLi Skinmate Smart UV Detector

140 Kč

Popis produktu

Přehrávač Xiaomi Mi TV Stick 4K je skvělým způsobem, jak z vaší obyčejné televize uděláte chytré streamovací centrum. Pouhým zapojením Xiaomi Mi TV Stick 4K do HDMI konektoru a následné jednoduché instalaci dostanete přístup k předinstalovaným aplikacím a populárním streamovacím službám jako je Netflix, YouTube, HBO a další. Díky infračervenému přijímači lze zařízení ovládat z pohodlí pohovky pomocí přiloženého dálkového ovladače.

Streamování ve vysoké kvalitě

Srdcem zařízení Xiaomi Mi TV Stick 4K je procesor Cortex-A35 se čtyřmi jádry a 2 GB paměti RAM pro hladké streamování videa až ve 4K rozlišení při 60 FPS. S Xiaomi Mi TV Stick 4K si užijete také zvuk ve vysoké kvalitě díky podpoře prostorových formátů Dolby Audio a DTS Surround Sound. Interní úložiště má kapacitu 8 GB a skvěle se hodí na ukládání fotek, videí nebo vašich oblíbených písniček, které si budete moci kdykoliv přehrát.

S Xiaomi Mi TV Stick 4K získá vaše TV nové funkce

Xiaomi Mi TV Stick 4K obsahuje operační systém Google Android TV 11, který nabízí intuitivní rozhraní a spoustu užitečných funkcí, včetně obchodu Google Play pro stahování aplikací. Využít můžete i chytrého Google Asistenta, s kterým můžete jednoduchými hlasovými povely ovládat různé funkce nebo vaši chytrou domácnost.

Hromada aplikací vám zajistí nikdy nekončící zábavu

Díky systému Android TV 11 je Xiaomi Mi TV Stick 4K kompatibilní s s velkým množstvím aplikací, které umožňují přístup k řadě prémiových video služeb jako je YouTube, Netflix, TED, Sling TV apod. Nechybí ani bohatá nabídka aplikací pro poslech hudby, sociální sítě, zpravodajství, nakupování, hry a spousta dalších.

Ostatné

Distribuce: EU

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 5.0

K produktu máme 1 recenzí