Nový
  • Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 Black

Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 Black

Katalogové číslo: 10016628


Stav zboží: Nový
Distribuce: EU
Záruka: 24 měsíců (IČ: 12 měsíců)

Naše cena

  • 1 149 Kč

  • 950 Kč bez DPH


Doporučené příslušenství pro dokoupení

MiLi Skinmate Smart UV Detector
Stav: Nový
MiLi Skinmate Smart UV Detector

140 Kč

Popis produktu

Xiaomi Mi AloT Router AC2350 není jen tak ledajaký bezdrátový přístroj. Jedná se o ošpičkové zařízení, které vás díky dvoupásmové WiFi připojí k síti celkovou rychlostí až 2 200 Mb/s (nabízí rychlost až 1733 Mbps v pásmu 5 GHz a 450 Mbps v pásmu 2.4 GHz). Směrovač pracuje s technologií pro tvarování paprsků a MU-MIMO. Jeho komunikace je díky tomu daleko efektivnější.

Hlavní přednosti

  • Celková rychlost až 2 200 Mb/s
  • Podpora technologie MU-MIMO
  • S tvarováním paprsků

S výkonným čipem

Jendotka staví na výkonném jednojádrovém procesoru značky Qualcomm. S jeho pomocí pracuje mnohem plynuleji. Současně nabízí stabilní připojení k internetu i při připojení více zařízení zároveň (připojit můžete až 128 zařízení).

Dostatek rozhraní

Xiaomi vybavilo svůj router sadou gigabitových pevných portů. K dispozici tak je 1 x WAN a 3 x LAN rozhraní, které poslouží jak k připojení počítačů, tak například chytré televize či herní konzole.

Skvělé pokrytí

Směrovač je vybavené sedmi externími anténami a k nim navázených výkonových zesilovačů, které perfektně pokrývají každý kout vašeho domova. S aplikací Mi IoT Mi Home App bude připojení nových zařízení do sítě hračkou.

Ostatné

Distribuce: EU
Barva: Black

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 0.0

K produktu máme 0 recenzí