Nový
  • Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital

Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital

Katalogové číslo: 10028156


Stav zboží: Nový
Záruka: 24 měsíců (IČ: 12 měsíců)

Naše cena

    Ušetříte: 5%
  • 2 790 Kč
  • 2 660 Kč

  • 2 198 Kč bez DPH


Popis produktu

Horkovzdušná fritéza Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital je skvělý pomocník do každé domácnosti. Máte rádi zdravé pokrmy, ale bojíte se, že nebudou chutnat dobře? Vyzkoušejte horkovzdušnou fritézu Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital, která vám pomůže s přípravou všech vašich oblíbených pokrmů bez nutnosti použití oleje. Díky technologii horkého vzduchu zajistí dokonale chutné a křupavé pokrmy. Zajisté oceníte i kompaktní design fritézy s velkým objemem 4,2 litry, regulaci teploty, 60minutový časovač a snadné mytí odnímatelných částí v myčce na nádobí. S horkovzdušnou fritézou Tefal ušetříte až 70 % energie oproti tradiční troubě energetické třídy A (testováno na mražených hranolkách v roce 2022).

Připravte chutné pokrmy bez oleje

 

Připravujte své oblíbené pochoutky s minimálním nebo nulovým množstvím oleje. Výsledkem jsou zdravější, ale dokonale křupavé hranolky, kousky smaženého kuřete, dozlatova upečené muffiny atd.

Fritéza Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital s horkovzdušnou technologií

Fritéza Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital je opatřena technologií horkovzdušné tepelné úpravy, která zajistí dokonale chutné a křupavé pokrmy. 

60minutový časovač

Pro naprosto komfortní použití je k dispozici 60minutový časovač s funkcí automatického vypnutí a zvukovou signalizací.

Vařte úsporně

S horkovzdušnými fritézami Tefal můžete ušetřit až 70 % energie oproti tradiční troubě energetické třídy A. Testování proběhlo v roce 2022 na mražených hranolkách.

Fritéza Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital vám nabídne 8 přednastavených programů

Součástí fritézy Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital je 8 přednastavených programů, které vám pomohou s přípravou vašich oblíbených pokrmů. Stačí si jednoduše vybrat příslušný program a spustit jej stisknutím tlačítka. Na výběr máte programy pro přípravu hranolek, koláčů, pizzy, toastů, kuřete, masa, krevet a ryb. 

Ve fritéze připravíte pokrmy až pro 6 osob

Horkovzdušná fritéza Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital vám nabídne objem 4,2 litrů, který hravě vystačí pro přípravu pokrmů pro celou vaši rodinu (až 6 osob). Využít můžete také možnost nastavení teploty až do 200 °C. Díky tomu si můžete teplotu přizpůsobit podle přípravy daného pokrmu. 

Snadné ovládání fritézy Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital

Fritéza Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital vás potěší svým snadným a intuitivním ovládáním. Vše si velmi jednoduše nastavíte digitálního rozhraní. Díky kompaktním rozměrům nezabere fritéza na kuchyňském pultu příliš mnoho prostoru, a přesto disponuje velkým objemem. 

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 0.0

K produktu máme 0 recenzí