Samsung 55" QLED 4K TV QE55Q70B (2022)

Katalogové číslo: 10026944


Stav zboží: Nový
Záruka: 24 měsíců (IČ: 12 měsíců)

Naše cena

    Ušetříte: 21%
  • 20 290 Kč
  • 15 990 Kč

  • 13 215 Kč bez DPH


Výjimečné vylepšení pohybu ve 4K 120 Hz

Zdolejte každého nepřítele, a to i při prudkých rychlostech. Díky výjimečným vylepšením pohybu až 4K 120 Hz si můžete užít hraní s ultrajemnou akcí bez zpoždění a rozmazání pohybu.

Hraní v HDR bez trhání, zasekávání a s nízkou latencí

Certifikovaná technologie AMD FreeSync Premium Pro se postará nejen o snížené zasekávání a trhání obrazovky, ale také plynulé hraní se špičkovým výkonem a vysokým dynamickým rozsahem s nízkou latencí. Jednoduše vítězný herní výkon.

*Zážitek ze sledování se může lišit podle typu obsahu a grafické procesorové jednotky.

Váš oblíbený obsah na jednom místě

Nový Smart Hub od společnosti Samsung klade do popředí správu a objevování obsahu, abyste mohli trávit méně času vyhledáváním a více času streamováním filmů, pořadů a další skvělé zábavy.

*Služby obsahu a doporučení se mohou v jednotlivých zemích lišit. *Před použitím je vyžadován souhlas se smluvními podmínkami a zásadami ochrany osobních údajů Smart Hub.

Větší rozsah kontrastu ve filmovém měřítku

Quantum HDR dává důraz na detaily a kontrast, abyste mohli zažít plnou sílu v každém snímku. Dynamické mapování tónů HDR10+ překračuje špičkové standardy a vytváří hlubší černou, živější snímky a detaily, které vždy zazáří.

*Rozsah jasu Quantum HDR je založen na interních testovacích standardech a může se změnit podle podmínek zobrazení nebo specifikací.

Optimalizovaný barevný tón podsvícení pro lepší kontrast

Inovativní technologie podsvícení přináší výraznější a přesnější kontrast optimalizací barevného tónu podsvícení tak, aby odpovídal typu sledovaného obsahu.

Inteligentní obraz optimalizovaný pro váš zrak

S unikátním režimem Eye Comfort od společnosti Samsung si televizor zapamatuje místní časy západu a východu slunce, takže se displej může automaticky přizpůsobit jakékoliv denní době. Po západu slunce pak snižuje jas a barvy obrazu tak, aby tolik nenamáhal váš zrak a vy si tak mohli lépe odpočinout.

Miliarda barevných odstínů s technologií Quantum Dot

Technologie Quantum Dot poskytuje vůbec nejlepší obraz společnosti Samsung. Se 100% objemem barev bere Quantum Dot světlo a mění ho na dechberoucí odstín, který zůstává věrný realitě při jakékoli úrovni jasu.

*100% barevný objem měřený v režimu Film a barevném prostoru DCI-P3, certifikovaný VDE.

Pokročilé neuronové sítě pro 3D hloubku obrazu

Pokročilá funkce Real Depth Enhancer napodobuje způsob, jakým lidské oko zpracovává hloubku zvýšením kontrastu na objektu v popředí. Takže když například sledujete dokument o přírodě, zvýrazní sloní vrásky a pozadí nechává takové, jaké je – stejně jako lidský zrak.

Televize a soundbar v dokonalé harmonii

Obklopte se zvukem z televizoru a soundbaru, které jsou harmonicky sladěny. Q-Symphony umožňuje, aby reproduktory TV a soundbar fungovaly současně pro ještě lepší prostorový efekt bez ztlumení reproduktorů TV.

*Q-Symphony je k dispozici pouze s kompatibilním soundbarem. *Zkontrolujte kompatibilitu Q-Symphony ve specifikacích daného soundbaru.

Automaticky optimalizuje zvuk, aby vyhovoval vašemu prostoru

Vychutnejte si audio optimalizované na míru vašemu prostředí instalace. Ať už zvolíte umístění na zdi, nebo na stole, čeká vás vyvážený zvukový prožitek.

Elegantní a tenký profil

Ohromující štíhlý profil televizoru splyne s vaší stěnou tak hladce a efektivně jako ještě nikdy dříve.

Perfektní obsluha vašeho domova

Přivítejte novou úroveň pohodlí a nechte chytrého komorníka pracovat za vás. Inteligentní domácnost SmartThings se dokáže bezproblémově připojit k vašim zařízením, průběžně je monitorovat a intuitivně ovládat váš domov. Při sledování televize můžete zařízení ovládat pomocí dálkového ovladače nebo pouze hlasem.

Videohovory ve velkém

Spojte se snadno s vašimi přáteli a rodinou na velké obrazovce pomocí Google Duo. Videohovory jsou nyní ještě jednodušší díky webkameře Slim Fit Cam či fotoaparátu na vašem vlastním smartphonu.

*Je vyžadován další kompatibilní fotoaparát Samsung SlimFit, kompatibilní webová kamera Logitech nebo mobilní fotoaparát. *Prodává se samostatně.

Uvidíte vše na jedné obrazovce

Sledujte svoji TV i smartphone na jedné obrazovce současně. Ať už jde o živé výsledky ze sportovních zápasů nebo video návody k hrám, jednoduše připojte svůj telefon a užijte si multi zobrazování jako nikdy dřív.

*Podporuje smartphony s Android OS a iOS.

Pracujte a studujte z domova

Využijte bezproblémový přístup k počítači, notebooku a mobilu na vašem televizoru.

*Kompatibilní s určitými počítači a mobilními zařízeními. *Aplikace Easy Connection je dostupná na počítačích s operačním systémem Windows 10. *Samsung DeX je podporován na vybraných zařízeních Galaxy, Note a Tab. *Většinu funkcí řešení Pracovní plocha lze použít po připojení klávesnice a myši k televizoru.

Obsah balení

Samsung Smart Control ovladač se Solárním doníjením, Napájecí kabel, Uživatelská příručka.

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 0.0

K produktu máme 0 recenzí