Garmin zūmo 595 Travel Edition - Lifetime Maps

Katalogové číslo: 10021653


Stav zboží: Nový
Distribuce: CZ
Záruka: 24 měsíců (IČ: 12 měsíců)

Naše cena

  • 12 900 Kč

  • 10 661 Kč bez DPH


Popis produktu

Vytvořen pro dobrodružství, zrozený pro jízdu! V režimu výpočtu "dobrodružná trasa", víte nastavit další možnosti jako kľukatosť, kopcovitosť a vyhnutí se hlavním cestám na velkém 5,0"  dotykovém displeji, který víte ovládat v rukavicích a který víte použít buď svisle nebo podélně. Transflektivní obrazovka redukuje odlesky a to dělá tento displej snadno čitelný dokonce i na slunci.

Výhody technológie Bluetooth®

Synchronizujte své zumo s kompatibilním smartphonem s Bluetooth® headsetem/interkomem nebo helmou. Uložte svůj telefon bezpečně do kapsy nebo kufru a využijte možnost hands-free volání bez ztráty a přesměrování pozornosti. Ze svého smartphonu víte také přijímat smart upozornění na hovory, texty, upozornění aplikací a další, které se objevují přímo na navigačnom displeji.

Jezděte chytřeji se svým smartphonem

Co se děje na silnici před vámi? Garmin zumo 595LM víte propojit se smartphonem a přes aplikaci Smartphone Link tak bezdrátově přijímat informace o počasí a dopravě. Tato aplikace také umožňuje LiveTrack. Jde o "vychytávku", která umožňuje sdílet přátelům polohu a místo pobytu během jízdy.

Dávejte větší pozor s výstrahami pro jezdce

Pro zvýšení ostražitosti na pozemních komunikacích a podpoření bezpečnější jízdy, zumo 595LM předem poskytuje užitečné upozornění na ostré zatáčky, změny rychlosti, železniční přejezdy a na úseky přechodů divoké zvěře, školní zóny a další. Navíc budete upozorněni, když se vyberete jít opačným směrem na jednosměrné ulici. Můžete také dostávat upozornění na blížící se rychlostní kamery. Pro delší jízdy je tu varování při únavě, kdy vám navigace navrhne přestávku a nabídne potenciálně odpočívadla na vaší aktivní trase. Funkce "Před vámi" umožňuje snadno vidět zajímavá místa a milníky na trase, aniž byste museli opustit zobrazení mapy. Jednoduché tvarování umožňuje přidat bod na mapě a přizpůsobit tak trasu, takže se můžete nechat navigovat preferovanými oblastmi nebo konkrétními cestami.

Už nikdy více s prázdnou

Vestavěný palubní počítač s digitálním palivoměrem je standardní funkcí každé navigace zumo. Je tedy snadné odhadnout, kolik kilometrů můžete jezdit dříve než vám dojde benzín. Palivoměr nabízí dynamické upozornění na natankování paliva a dokonce poskytne konkétne benzinové stanice po silnici. Ukazatel omezení rychlosti vám ochotně dá vědět, kdy je čas na ubrání plynu. Kompas a databáze specifických motocyklových bodů zájmu (POI) jsou po ruce vždy, když potřebujete najít servis, prodejce a další. K dispozici je také funkce historie servisu, která vám pomůže udržet přehled o servisních úkonech na vašem motocyklu.

Ostatné

Distribuce: CZ

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 0.0

K produktu máme 0 recenzí