Nový
  • Bryton RIDER 410E

Bryton RIDER 410E

Katalogové číslo: 10026311


Stav zboží: Nový
Záruka: 24 měsíců (IČ: 12 měsíců)

Naše cena

  • 3 140 Kč

  • 2 595 Kč bez DPH


Doporučené příslušenství pro dokoupení

Garmin HRM-Pro Plus
Stav: Nový
Garmin HRM-Pro Plus

2 490 Kč

Popis produktu

Rider 410, navržený pro maximální pohodlí jezdců, obsahuje FULL Global Navigation Satellite System, který vám umožní určovat polohu GPS mnohem rychleji a přesněji. Poskytuje maximální kompatibilitu díky dokonalé spolupráci se snímači ANT+ i BLE.

Větší displej, lepší výhled

Rider 410, navržen pro lepší zobrazování údajů. Je vybaven ostrým černobílým 2,3” velkým displejem, díky čemuž je čtení údajů jednodušší než kdykoli předtím. Na obrazovku se vejde až 8 údajů, abyste lépe porozuměli své výkonnosti v reálném čase.

Absolutní přesnost

První cyklistický tachometr Bryton s GNSS plně podporující satelitní systémy GPS, Glonass (Rusko), BDS (Čína), Galileo (Evropa) a QZSS (Japonsko), které poskytují mnohem spolehlivější satelitní pokrytí v jakékoli situaci (budovy/ stromy) nebo i při jízdě na horském kole spolu s rychlejším rozběhem.

Podpora snímačů ANT+/BLE

Senzory ANT+ i BLE s cílem maximálního pohodlí fungují s Rider 410 perfektně po jednoduchém spárování.

Přizpůsobitelné údaje - Zobrazení přes Aplikaci

Přizpůsobte si vlastní zobrazení dat pomocí aplikace Bryton Active! Po spárování s aplikací Bryton Active App si můžete přizpůsobit svá datová pole/stránky na základě vašich tréninkových cílů prostřednictvím BLE ve vašem telefonu. Používá se super jednoduše.

Podporuje až 72+ funkcí

Rider 410 poskytuje bohatá data, abyste mohli plně pochopit výkon své jízdy. Obsahuje až 72+ funkcí včetně času, rychlosti, vzdálenosti, kalorií, kadence, nadmořské výšky, výkonu a HR.

35 hodin výdrže baterie

Pokud máte rádi jízdu na dlouhé vzdálenosti, Rider 410 jistě splní vaše potřeby. Poskytuje až 35hodinovou výdrž baterie a umožňuje nabíjení přes powerbanku během jízdy.

Inteligentní upozornění

Už sa nemusíte báť, že počas jazdy zmeškáte dôležité telefónne hovory, e-maily alebo SMS! Rider 410 zobrazuje upozornenia ako telefónne hovory, e-maily alebo textové správy po jednoduchom spárovaní BLE s chytrými telefónmi so systémom Android/iOS.

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 0.0

K produktu máme 0 recenzí