Nový
    Ilustrační foto
  • Dezinfekční gel na ruce Germuclin jahoda 60ml

Dezinfekční gel na ruce Germuclin jahoda 60ml

Katalogové číslo: 1004853


Stav zboží: Nový

Naše cena

  • 109 Kč

  • 90 Kč bez DPH


Antibakteriální a antivírusový gél na ruce, který ničí 99,9% bakterií a virů bez použití vody, který díky svým vlastnostem niči všetky choroboplodne zarodky a důkladně čistí pokožku.

Účinkuje během několika sekund proti bakteriím, dodává pokožce rukou čistotu a příjemnou vůni. Je ideální pro použití na cestách, po použití veřejných toalet nebo před jídlem.


GERMUCLIN mýdlo na ruce je gel alkoholu a etanolu, který díky svým vlastnostem důkladně vyčistí pokožku rukou bez použití vody. GERMUCLIN mýdlo na ruce je produkt, který účinkuje během několika sekund proti bakteriím, a dodává pokožce rukou příjemnou vůni. Ruční mýdlo GERMUCLIN je určeno pro všechny příležitosti čištění rukou. Venku v nepřítomnosti vody nebo dezinfekčních utěrek (například: ve škole, na cestě, po manipulaci s penězi, ve všech hromadných dopravních prostředcích, jako jsou vlaky, trajekty, letadla atd.), Doporučené i doma, před vařením nebo po vaření nebo k odstranění nepříjemných pachů z rukou během několika sekund (např. ryb, cibule, česneku atd.)

NÁVOD: nalijte několik kapek produktu přímo na ruce a třete je, dokud nejsou úplně suché a odpařené.

UPOZORNĚNÍ: Jen povrchové použití. V případě přímého kontaktu s očima je třeba je důkladně vypláchnout čistou vodou. Nepoužívat na obličej. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po použití nádobu nerozptylujte do prostředí. Nepoužívejte na sliznice nebo poškozenou pokožku. Horľavý.

Ručné mýdlo GERMUCLIN je produkt, který nebyl testován na zvířatech.

ZLOŽENÍ: Voda, Alkohol (Isopropyl Myristate), Glycerín, Propylenglykol, Aroma, Vitamín E, Carbomer.

Objem: 60ml

 

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 0.0

K produktu máme 0 recenzí