Nový
  • Apple HomePod Mini Space Gray

Apple HomePod Mini Space Gray

Katalogové číslo: 10019614


Stav zboží: Nový
Distribuce: EU
Záruka: 24 měsíců (IČ: 12 měsíců)

Naše cena

  • 2 580 Kč

  • 2 132 Kč bez DPH


Doporučené příslušenství pro dokoupení

MiLi Skinmate Smart UV Detector
Stav: Nový
MiLi Skinmate Smart UV Detector

140 Kč

Popis produktu

S HomePodem mini se vám otevírá cesta za chytrou domácností. Tento chytrý reproduktor vám umožní ovládat vaši inteligentní domácnost hlasem, stejně jako poskytne skvělý 360stupňový zvuk, abyste si kdekoli po domě či bytě mohli užívat podcasty i oblíbenou hudbu. Navíc je možné spárovat několik HomePodů dohromady a užívat si synchronizované audio po celém domě, případně využít třeba šikovnou funkci Interkomu pro komunikaci s dalšími členy domácnosti.

360stupňový zvuk

Apple vybavil HomePod mini skutečně na úrovni. Do jeho krásně kompaktního těla vložil pokročilý hardware s optimalizovaným softwarem, díky němuž vyplní bohatým 360stupňovým zvukem celou místnost.

Nečekaně kompaktní

HomePod mini se díky kompaktnímu tělu krásně vejde kamkoli potřebujete. Navíc spoléhá na elegantní design a je zpracován jen z nejlepších materiálů, jak je u Applu zvykem. Snadné ovládání pak umožní podsvícená dotyková plocha na horní části.

Multiroom audio

Můžete spárovat několik HomePodů rozmístěných klidně po celém domě a užívat si propojený zvukový systém. Siri pak může přehrávat jednu skladbu synchronizovaně v každé místnosti. Také můžete dosáhnout stereo zážitku, když v jedné místnosti spárujete dva HomePody mini pro ještě působivější ozvučení.

Perfektní provázanost s Apple produkty

Naprostou samozřejmostí je špičková provázanost s Apple produkty. Můžete tak například skrze HomePod telefonovat či poslouchat hudbu z Macu i vylepšit zvuk Apple TV.

Promyšlená funkčnost

Užíváte si právě oblíbený podcast, ale už musíte vyrazit do práce? Žádný problém – pokračuje tam, kde jste skončili na iPhonu, stačí jej přiblížit k HomePodu.

Siri

Siri se díky HomePodu mini stane vaším skutečným digitálním asistentem. Pomůže vám okamžitě vyřešit nejrůznější každodenní úkoly, stejně jako ovládat vaši chytrou domácnost a mnohem více.

Rozpoznání hlasu

HomePod mini umí rozpoznat hlas až 6 lidí a poskytnout personalizovaný zážitek pro každého zvlášť. Projeví se to například lepším doporučováním oblíbené hudby, stejně jako poskytnutím relevantních informací z vašeho kalendáře atp.

Interkom

Pokud budete v domě mít více než jeden HomePod, můžete využít funkci Interkom. Ta vám umožní s členy rodiny komunikovat právě skrze HomePody.

Ostatné

Distribuce: EU
Barva: Space Gray

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 0.0

K produktu máme 0 recenzí